Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένη, μετά από 6ωρη επέμβαση και με αναπνευστικό πρόβλημα η δικηγόρος που τραυματίσθηκε από φωτοβολίδα-Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού

Σε εξάωρη ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, υποβλήθηκε η 55χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευή, φωτοβολίδα που πέταξαν κουκουλοφόροι και καρφώθηκε στο πόδι της, λίγο πάνω από το γόνατο. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, η δικηγόρος, που νοσηλεέυται διασωληνωμένη στην εντατική, αντιμετωπίζει και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών.

Η δικηγόρος μιλούσε με φωτορεπόρτερ, όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής- την οποία εκτόξευσαν κουκουλοφόροι- καρφώθηκε στο γόνατό της.

Το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού 

«Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, »Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here