Ραγκούσης: Μητσοτάκης, Χρυσοχοΐδης μας γυρνούν σε πολύ σκοτεινές εποχές-ΕΛ.ΑΣ: Στα σινεμά πήγαν αστυνομικού, όχι ΕΚΑΜ

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές  εποχές», επισημαίνει σε δήλωσή του για τις επεμβάσεις της αστυνομίας σε κινημτογράφους για διακρίβωση στοιχείων ανηλίκων, ο τομεάρχης προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης.

Ολη η δήλωση:

«Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα  επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκειμένου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών.

Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛ.ΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές  εποχές.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη με την έφοδο στην προβολή της ταινίας Joker.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Ανακοινώνεται ότι χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών.

Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here