Πρωτοφανείς προκλήσεις από τον ηγέτη των γκρίζων λύκων, συνέταιρο του Ερντογάν: Οι Ελληνες κατέχουν παράνομα νησιά στο Αιγαίο-Θα τους ξαναρίξουμε στη θάλασσα!

Απίστευτες απειλές κατά της Ελλάδας, αμφισβητώντας τουλάχιστον 15 νησιά στο Αιγαία και εξαπέλυσε ο ηγέτης της τουρκικής εθνικιστικής ακροδεξιάς Ντελβέτ Μπαχτσελί και πολιτικό πλέον συνέταιρο του Ερντογάν στη Τουρκία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ηγέτης των γκρίζων λύκων, κάλεσε την Ελλάδα που όπως είπε κατέχει παράνομα νησιά του Αιγαίου να μην δοκιμάσει την υπομονή της Τουρκίας θυμίζοντας τη μικρασιατική καταστροφή του 1922 και λέγοντας ότι θα τους ξαναπετάξουμε στη θάλασσα!

Ο Μπαχτσελί, χαρακτήρισε προκλητική την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε νησιά του Αιγαίου, λέγοντας: «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάννης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας» και συμπληρώνει «ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας, ας μην παρεξηγούν την ωριμότητα και τη σοβαρότητά μας. Αν κάποιοι θέλουν να τους ρίξουμε πάλι στη θάλασσα θα το κάνουμε με χαρά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here