Πίσω από Αννα-Μισέλ: Δεν είναι σύμβουλος της ΝΔ ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ

Μπροστά στο αδιέξοδο, προσπαθεί τώρα να τα μαζέψει η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου. Αν και χθες παραδέχθηκε ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ κ. Παπαουλάκης είναι και σύμβουλός της επιμένοντας ότι δεν υπάρχει ασυμνβίβαστο, τώρα κάνει πίσω και μκε σημερινές δηλώσεις της, υποστηρίζει τα αντίθετα!  

«Δεν έχει επίσημη σχέση συμβούλου με τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος κύριος. Πάρθηκαν αποσπασματικά οι δηλώσεις μου. Ζήτησα να με συμβουλέψει ως σύμβουλός μου στη συγκεκριμένη σύσκεψη» δήλωσε σήμερα η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρις να πείθει κανέναν.

Είχε προηγηθεί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό”. Τόνισε πως «δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ”. Πρόσθεσε ότι «ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου”.

Κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, έλεγαν χθες ότι ο κ. Παπαουλάκης έχει ασυμβίβαστο και συμμετέχοντας στη σύασκεψη της ΝΔ με τους καναλάρχες διέπραξε ελεγκτέο πειθαρχικό παράπτωμα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here