Πάτρα: 61χρονος κλείδωσε το παιδί του σε διπλανό δωμάτιο κι αυτοκτόνησε

Ενας 61χρονος,  και πατέρας δύο μικρών παιδιών, αυτοκτόνησε στην περιοχή της Πάτρας, αφού κλείδωσε πρώτα το παιδί του στο διπλανό δωμάτιο.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμά που έγραψε ο 63χρονος αποκαλύπτει ότι ο λόγος που τον έκανε να πάρει την καραμπίνα και να αυτοπυροβοληθεί ήταν η κατά 20 χρόνια νεότερη γυναίκα του, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ζητούσε διαζύγιο και παράλληλα τον απειλούσε πως θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας τεσσάρων και τριών ετών.

Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στη συναισθηματική πίεση που, σύμφωνα με όσα έγραψε, του ασκούσε η 44χρονη σύζυγός του αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης αφού πήρε το τρίχρονο παιδί του από τον παιδικό σταθμό, κατευθύνθηκε προς την εξοχική του κατοικία στην περιοχή της Οβρυάς, εκεί που διατηρούσε τα κτήματά του. Φτάνοντας εκεί συνάντησε δυο τεχνίτες  που έκαναν εργασίες στο σπίτι του και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Οι δυο εργάτες παρατήρησαν μια έντονη ανησυχία στο πρόσωπο του 61χρονου, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι αρκετά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, ο  61χρονος πατέρας μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο γιο του και με την καραμπίνα του, αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν. Ξεκλείδωσαν το δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.

Πληροφορίες: patrastimes

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here