Παππάς: Υπάρχουν καθυστερήσεις από το ΕΣΡ για τις άδειες

Την βεβαιότητα ότι ο άνθρωποι του ΕΣΡ δεν θέλουν να μείνουν στην ιστορία για τους ίδιους λόγους με τους προηγούμενους, δηλαδή για την αδράνειά τους, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν καθυστερήσεις από το ΕΣΡ» σημείωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην οικονομία τόνισε ότι «τα σενάρια καταστροφής που καλλιεργούσαν ορισμένα κέντρα εντός της χώρας και έκαναν πρωτοσέλιδα συγκεκριμένα media της Ελλάδας, διαψεύδονται πλέον με εκκωφαντικό τρόπο και από δηλώσεις αξιωματούχων και από τον διεθνή Τύπο».

«Τα σενάρια καταστροφής που καλλιεργούσαν ορισμένα κέντρα εντός της χώρας και έκαναν πρωτοσέλιδα συγκεκριμένα media της Ελλάδας, διαψεύδονται πλέον με εκκωφαντικό τρόπο και από δηλώσεις αξιωματούχων και από τον διεθνή Τύπο».

Σε άλλη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις» έκανε λόγο για εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας, πολιτικής και οικονομικής στην Ελλάδα, κάτι που όπως υποστήριξε θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα, μετά και τη συνολική συμφωνία που επετεύχθη την περασμένη Πέμπτη. Επιπλέον,  χαρακτηρίζει σημαντική απόφαση την καταγραφή στη συμφωνία της δέσμευσης εκ μέρους των εταίρων «ενός «μαξιλαριού» το οποίο θα εγγυηθεί την έξοδο της χώρας στις αγορές».

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητες στην οικονομία, μετά τη συμφωνία, σημειώνει χαρακτηριστικά «σηκώνουμε τα μανίκια και παλεύουμε για την ανάπτυξη». «Πλέον με τους αυξημένους βαθμούς ελευθερίας στην άσκηση πολιτικής, σηκώνουμε τα μανίκια και παλεύουμε για την ανάπτυξη. Κι αν θέλετε καλύτερα παλεύουμε για τη δίκαιη ανάπτυξη. Κατά την οποία ο κάθε πολίτης θα έχει πρόσβαση στα χρηματοδοτικά εργαλεία. Θα μπορεί να έχει μια καλή θέση εργασίας, θα μπορεί να ελπίζει για την επόμενη ημέρα».

Καλεί τη αξιωματική αντιπολίτευση «να κάνει επιτέλους την αυτοκριτική της», σημειώνοντας: «Όσο εμείς διεκδικούσαμε χαμηλά πλεονάσματα, μας έλεγαν «υπογράψτε ό,τι σας δίνουν». Όσο εμείς ζητούσαμε πίσω τα συλλογικές διαπραγματεύσεις μας έλεγαν «πάρτε τα διπλά μέτρα για να κλείσετε»»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here