Παππάς για ναζιστικό βίντεο: “Ε και; Δικαίωμά τους” (video)

Η δημοσιοποίηση του βίντεο με τη ναζιστική φιέστα παρουσία των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Ματθαιόπουλου, Γερμενή, Παναγιώταρου, κλπ, κλόνισε τη Χρυσή Αυγή και ξαναέφερε στην επιφάνεια την ένταση ανάμεσα στην “εθνικιστική” βιτρίνα και τον αθεράπευτα ναζιστικό πυρήνα.

Όπως είναι γνωστό ο Κασιδιάρης βγήκε ως υπεύθυνος τύπου στο ΑΡΤ του Καρατζαφέρη και δήλωσε ότι πρόκειται για “συρραφή” βίντεο, επιχειρώντας να διαψεύσει τις αποκαλύψεις:

Φυσικά, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι αστείος: το βίντεο είναι ενιαίο – όπως και η εκδήλωση. Η διαφορά στον χρωματισμό του βίντεο οφείλεται σε αλλαγή ρύθμισης της κάμερας, όπως θα μπορούσε να διακρίνει ακόμα και ένα δεκάχρονο παιδί που θα το έβλεπε (δείτε χαρακτηριστικά το 3:32). Βέβαια ο Κασιδιάρης δεν απευθύνεται σε δεκάχρονους, αλλά σε Χρυσαυγίτες:

Για τον λόγο αυτό, ο Παππάς έκρινε απαραίτητο να βγει στο θεσσαλικό κανάλι TRT και να αδειάσει τον Κασιδιάρη, διαψεύδοντας τα περί “συρραφής”, λέγοντας ψυχρά στον έκπληκτο δημοσιογράφο: “Ε και;”. Δικαιολόγησε μάλιστα τις σβάστικες και τα “Deutschland über alles” με την χαρακτηριστική φράση: “Δικαίωμά τους!”.

Φυσικά, ο Παππάς δεν παραλείπει να επαναλάβει το ψέμα ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν τον ίδιο με τις σβάστικες και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς είναι από όταν “ήταν 18 χρόνων”. Σας αφήνουμε να καμαρώσετε τον “ώριμο” Παππά να αναθρέφει ανήλικα παιδιά με τα (αρχαιοελληνικά;) Heil Hitler. Η στιγμή που όλα τα ανατριχιαστικά βίντεο θα παιχτούν στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής δεν είναι μακριά…

Από Jailgoldendawn

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here