Πάνω από 200 Έλληνες εγκλωβισμένοι στην Αγγλία με απόφαση της ..κυβέρνησης

Εγκλωβισμένοι είναι διακόσιοι περίπου Έλληνες στο αεροδρόμιο «Stansted» της Αγγλίας, καθώς ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις για την Ελλάδα. Οπως κάποιοι είπαν σε συνδέσεις στα τηλεοπτικά δελτία, η ταλαιπωρία τους οφείλεται αποκλειστικά στην ελληνική κυβέρνηση.

Οπως ενημερώθηκαν οι επιβάτες, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις για την Ελλάδα με… «απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης»!

Οι Έλληνες που διαμένουν στην Αγγλία είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όλοι έφτασαν στο αεροδρόμιο τρεις ώρες πριν τις πτήσεις όπως ακριβώς έλεγε το mail της αεροπορικής εταιρείας. Την ώρα που ήταν να γίνει η παράδοση των αποσκευών βγήκαν οι ανακοινώσεις για την ακύρωση των πτήσεων.

Χρήστης του twitter τονίζει: «ΈΚΚΛΗΣΗ: Η Κυβέρνηση μας ακύρωσε σήμερα τις πτήσεις επιστροφής ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ. Αεροδρόμιο Stansted. Η εταιρεία θέλει απλά το οκ για να ξεκινήσει!! Ανοίξτε τα σύνορα». Παράλληλα δημοσιεύει ένα βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο με τους Έλληνες να φωνάζουν συνθήματα, ζητώντας να τους επιτραπεί να επιστρέψουν στη χώρα.

Πρώτα ακυρώθηκε η πτήση της Θεσσαλονίκης και με διαφορά 15′ λεπτών και η πτήση για Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι ήταν οι τελευταίες που είχαν προγραμματιστεί για την Ελλάδα, γεγονός που έχει προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και αναστάτωση στους επιβάτες. Οι οποίοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να βρεθεί τρόπος για να επαναπατριστούν

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here