Παλαιοί δημοσιογράφοι στην υπηρεσία Μητσοτάκη-Βλαστάρης, Μητρόπουλος στο Μαξίμου

Μια σειρά από δημοσιογράφοι, συνταξιούχοι ή μη, τάσσονται στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταλαμβάνοντας κομβικές θέσεις επικοινωνίας στη νέα κυβέρνηση.

Το επικοινωνιακό δίκτυο που ενεργοποιεί η νέα κυβέρνηση, στο πλαίσιο της  καθολικής παλινόρθωσης του παλαιού καθεστώτος, εκτός από την επιρροή στα περισσότερα ΜΜΕ, περιλαμβάνει και την αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού, παλαιών εντύπων.

Ετσι, ο δημοσιογράφος Γιάννης Βλαστάρης, πάλαι ποτέ διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, αναλαμβάνει και επίσημα, με δημοσίευση στο ΦΕΚ, θέση προισταμένου του Γραφίου Επικοινωνίας της Γραμματείας του πρωθυπουργού. Οι μηνιαίες αποδοχές του ορίζονται σε ποσοστό 100% του συνόλου των μηνιαίων αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων, με τα κάθε είδους επιδόματα και προσαυξήσεις.

Επίσης ο δημοσιογράφος Δημ. Μητρόπουλος, πρώην διευθυντής των ΝΕΩΝ, επί εποχή; Ψυχάρη, αναλαμβάνει προιστάμενος του Γραφείου Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Γραμματείας του πρωθυπουργού, με τις ίδιες απολαβές.

Οπως έγινε γνωστό ο κ. Μητρόπουλος, διατηρούσε στενές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη όλο το προηγούμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή, ο Δ. Τσιόδρας, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, που είχε διατελέσει εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, αλλά και επικεφαλής των γραφείων τύπου του Λ. Παπαδήμου και του Π. Πικραμένο ως πρωθυπουργών, αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφειου τύπου του Μαξίμου, εκτοπίζοντας άλλους δημοσιογράφους, οπως ο Κ. Ζούλας, ο οποίος αναλαμβάνει άλλη θέση.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ διορισμού τους

μητροπουλοε, βλασταρης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here