Παγκόσμια συμπάθεια για τη Σινέντ Ο΄Κόνορ που εξομολογήθηκε σε βίντεο ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις

Παγκόσμια ανησυχία και συμπάθεια προκάλεσε στο διαδίκυο, το βίντεο της ιρλανδής τραγουδίστριας Σινέντ Ο’ Κόνορ στο facebook, στο οποίο εξομολογείται ότι έχει «αυτοκτονικές τάσεις».

«Μόλις είδα τη συγκλονιστική έκκληση για βοήθεια της Σινέντ Ο’Κόνορ. Μοιάζει να είναι εντελώς απομονωμένη και ανησυχώ για την ασφάλειά της», ανέφερε σήμερα η Άνι Λένοξ, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Eurythmics.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ, κυρίως γνωστή για το τραγούδι «Nothing Compares 2 U» που έγραψε ο Πρινς, μοιράστηκε στις 3 Αυγούστου στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τη μοναξιά της και τις σκέψεις της για αυτοκτονία.

«Είμαι μόνη, δεν έχω κανέναν στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου, τον πιο ευγενικό άνθρωπο στον κόσμο, που μου λέει πως είμαι μια ηρωίδα, και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στη ζωή», έλεγε.

«Τώρα ζω σε ένα μοτέλ στα βάθη του Νιου Τζέρσι. Τρεις αρρώστιες με έκαναν να έχω αυτοκτονικές τάσεις», προσθέτει η καλλιτέχνης, ηλικίας 50 ετών, η οποία έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. «Εδώ και δύο χρόνια, η ζωή μου συνίσταται μόνο στο να μην πεθάνω, δεν είναι αυτό ζωή.»

Σήμερα Τρίτη ένα νέο μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της από έναν συντάκτη, που δεν κατονομάζεται, αποσκοπούσε να καθησυχάσει το κοινό και το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας, το βίντεο της οποίας είχε περισσότερες από 800.000 επισκέψεις.

ΑΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here