Οικογένεια Βασίλη Μάγγου: Ο γιος μας ξυλοκοπήθηκε άγρια και επικίνδυνα, γεγονός που επιβάρυνε την ψυχική του υγεία-Κι όμως ούτε κυβέρνηση, ούτε δικαιοσύνη διέταξαν έρευνα

Μέσω μίας δημοσίευσης στο Facebook ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου που βρέθηκε νεκρός ένα μήνα μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό του από δυνάμεις των ΜΑΤ,  καταγγέλλει ότι είχε ξυλοκοπηθεί από τα ΜΑΤ επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία και τονίζει μετά το γεγονός αυτό και τον εξευτελισμό του στο κρατητήριο, είναι γεγονός που δεν αποδεικνύεται ιατροδικαστικά, πως κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του!

Και όπως επισημαίνει κανένας από την κυβέρνηση ούτε  εισαγγελέας, δεν διέταξε έρευνα για τον άγριο και σε δημόσια θέα ξυλοδαρμό του γιού του.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στο συγκινητικό μήνυμά του ο πατέρας του Βασίλη:

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.
Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ άγρια και επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία.
Η σκηνή του ξυλοδαρμού υπάρχει σε βίντεο που το είδε όλος ο κόσμος.
Γεγονός (μη αποδεικνυόμενο ιατροδικαστικά) είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.
Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση ,ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω.
Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.
Γεγονός είναι ότι η κοινωνία μας δεν είναι δίκαιη.
Γεγονός είναι ότι ο γιoς μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να την κάνει καλύτερη!

Η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here