Ο κ. Μητσοτάκης προσβάλλει την πραγματικότητα, καλύπτει την βία των φασιστοειδών-Καταγγέλλει Τσίπρα ότι διχάζει το λαό

Αλλη μια ευκαιρία για να ασκήσει τη λαϊκίστικη πολιτική του με όχημα τον ακραίο εθνικισμό, βρήκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή τη φορά βρήκε ως πρόσχημα κάποια σχόλια του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στον Γάλλο ομολόγο του, σχετικά με όσους επιμένουν να καλλιεργούν το εθνικιστικό λόγο και την ακροδεξιά βία, με επιθέσεις κατά βουλευτών σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών. 

Ο κ. Μητσοτάκης, γενικεύοντας το θέμα και δίνοντας στο σχόλιο αυτό καθολική ισχύ όχι μόνο για τους ανεγκέφαλους ακροδεξιούς αλλά για όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια, καλύπτει πλήρως την φασιστική βία, αποδίδοντας στο κ. Τσίπρα ότι υποτιμά και διχάζει το λαό.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει.  Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here