Ο ΣΚΑΙ έσπασε την απεργία των δημοσιογράφων-Κάλεσμα ΕΣΗΕΑ για αποχή όλων από τις εκπομπές του-Απεργοσπασία και από sites

«Ο ΣΚΑΪ, αγνοώντας τον αγώνα που δίνει ο κλάδος για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματά του, «έσπασε» την απεργία», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και καλεί σε μη συμμετοχή στα πάνελ του καναλιού κατά τη διάρκεια της απεργίας σε ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης στη μάχη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Από τις 6 το πρωί, σήμερα, όλοι οι δημοσιογράφοι απεργούν για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, ζητώντας από την κυβέρνηση να νομοθετήσει αμέσως.

Ο ΣΚΑΪ, αγνοώντας τον αγώνα που δίνει ο κλάδος για τα στοιχειώδη ασφαλιστικά δικαιώματά του, «έσπασε» την απεργία.

Καλούμε τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, τους κοινωνικούς φορείς, τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία και το δίκαιο αγώνα μας να μην συμμετέχει στα πάνελ του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Ζητούμε από όλους αλληλεγγύη και στήριξη στη μάχη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Η απεργοσπασία των ιστοσελίδων

Στη γραμμή του Σκάι, κινούνται και πάλι, όπως κάθε φορά αρκετές από τις «μεγάλες» ιστοσελίδες, οι οποίες αγνοούν προκλητικά τον κοινό αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων χάριν του προσωρινού κέρδους.

Δεν είναι δυνατόν όλοι οι παραπάνω «συνάδελφοι» να παραμείνουν στο απυρόβλητο. Πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν απέναντι σε όλο το δημοσιογραφικό σώμα και αν είχαν το παραμικρό αίσθημα ντροπής, να αυτοεξαιρεθούν από το Ταμείο μας, για την τύχη του οποίου, τόσο επιδεικτικά αδιαφορούν.

 

Print Friendly, PDF & Email

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάτε καλά… Ντροπή σε εσάς που θέλετε να έχετε και sait, γιατί να κάνει απεργία ρε… Πολλά συγχαρητήρια, που είναι πιστοί στην ενημέρωση κανονικά… Δεν γίνεται έτσι αγώνας… Δεν θα διασωθεί έτσι ο ΕΔΟΕΑΠ…

  2. Κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει ότι: «Η απεργία των εργαζομένων είναι δικαίωμα του εργαζόμενου και όχι υποχρέωση του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here