Νέες συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για την Ηριάννα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ-Γ. ΛΙΑΚΟΣ

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την απόφαση του Εφετείου να μην αποφυλακίσει προσωρινά την Ηριάννα, πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H συγκέντρωση στην Αθήνα ξεκίνησε από τα Προπύλαια.

«Ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης, το φόβο και τη σιωπή που επιβάλλουν. Απαντάμε με Αντίσταση και Αλληλεγγύη ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΡΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ » αναφέρεται στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης.

Στη Θεσσαλονίκη

Πορεία διαμαρτυρίας για την μη αποφυλάκιση της Ηριάννας, πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη κομμάτων εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές, που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Καμάρα, διαμαρτύρονται για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να απορρίψει την αίτηση της 29χρονης Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της πρωτόδικης ποινής. Nωρίτερα στην πλατεία Καμάρας, αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης, για την κατάληψη mundo nuevo στην οδό Φιλλίπου στο κέντρο της πόλης.

Η πορεία των διαδηλωτών κινείται από την Καμάρα, προς την Αγίας Σοφίας, την Τσιμισκή, τη Βενιζέλου και θα καταλήξει στο άγαλμα Βενιζέλου.

Και σε Βόλο, Χανιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται και στη πλατεία Αγ. Νικολάου στο Βόλο.

Συνέλευση αλληλεγγύης έχει εξαγγελθεί την Τρίτη 18/7 στις 17.00 στο ΤΕΙ (Χαλέπα) με συνθήματα Ενάντια στην δικαστική αυθαιρεσία, Άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας και του Περικλή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here