Νέα εγκληματική πρόκληση Μητσοτάκη στην Ικαρία: Τρώει παρέα με δεκάδες άτομα αδιαφορώντας για μέτρα-απαγορεύσεις (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του πρωθυπουργού στην Ικαρία. Οχι μόνο αψήφησε όλα τα μέτρα προστασίας, χαιρέτισε και φωτογραφήθηκε χωρις αποστάσεις με παιδιά και γέροντες. Εφτασε στο σημείο να τρώει με παρέα 30 φιλους του και αστυνομικούς, σε μπαλκόνι σπιτιού τοπικού βουλευτή, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, χωρις φυσικά μάσκα.

Ο πρωθυπουργός έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις συστάσεις των ειδικών και τα μέτρα απαγόρευσης που ο ίδιος και η κυβέρνησή του επέβαλε στους πολίτες.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρανόμησε μόνο. Εδειξε ότι ο ίδιος αυτοεξαιρείται από τα μέτρα που ισχύουν για όλους τους άλλους. Οπως είχε κάνει και στην Πάρνηθα με την ποδηλατάδα και τις φωτογραφίες χωρίς μάσκα. Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι είναι πορφυρογέννητος. Οτι δεν αγγίζουν οι απαγορεύσεις που επιβάλλει στους κοινούς θνητούς.

Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει συναίσθηση ούτε της κατάστασης ούτε των πράξεων του. Εγκληματεί κατά της δημόσιας υγείας και το πολιτικομιντιακό σύστημα εξουσίας που έχει δημιουργήσει, τον καλύπτει πλήρως.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι άκρως επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Πρέπει να πάει το συντομότερο σπίτι του, όπου θα μπορεί να απολαμβάνει απερίσπαστος την ανεμελιά του…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here