Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής μαζί με κουκουλοφόρους «πατριώτες» στο συλλαλητήριο

 

Ο Αδωνις, ο κ. Μητσοτάκης όλη η ακροδεξιά ομάδα που ηγείται της ΝΔ έχει ένα πολύ σοβαρό, σχεδόν άλυτο πρόβλημα. Πρέπει να ξεπλύνουν τις ακροδεξιές, νεοναζιστικές ομάδες που επιτέθηκαν στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που υιοθέτησαν και χορήγησαν πολιτικά, αλλιώς  οφείλουν να καταδικάσουν την ακροδεξιά, φασιστική βία άμεσα.

Στην αρχή προσπάθησε ο Σκάι, με την ιδιαίτερη βοήθεια του Β. Χιώτη, να αντιστρέψει την πορεία των πραγμάτων και να εμφανίσει ως υπαίτιους των επεισοδίων τους αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί στα Προύλαια και αποχωρούσαν προς τα Εξάρχεια.»Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν και να φτάσουν στη Βουλή, προκαλώντας επεισόδια», είπε ο Β. Χιώτης και κάποιοι ακόμη δημοσιογράφοι αλλά το επιχείρημα τους μάλλον εγκαταλείφθηκε σύντμα, ως ατελέσφορο και κυρίως αφελές.

Ως δεύτερη γραμμή «άμυνας» ακολούθησε η προσπάθεια του Αδωνι να αλλοιώσει την πραγματικότητα, και να εμφανίσει ως αλήθεια ότι η κυβέρνηση έστησε τα επεισόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Χρυσλη Αυγή σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα επεισόδια!!!

Η προσπάθεια τους αυτή είναι μεν θρασύτατη, αλλά προσέκρουσε σε κάποια αναντίρρητα και αυταπόδεικτα γεγονότα.

Οτι π.χ δίπλα στους κουκουλοφόρους «πατριώτες» που πέταγαν πέτρες, φωτοβολίες, κρατούσαν ρόπαλα και μολότοφ έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα, ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο υπόδικος Λαγός.  Εκτός αν παρασύρθηκε κι αυτός από το στημένο κόλπο της κυβέρνησης και μπλέχτηκε άδικα το παιδί…

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν τι συνεβη και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιλδη για όσα ισχυρίζεται αλλά και τον αρχηγός της ΝΔ που δεν τόλμησε ως τώρα να αποδοκιμάσει τη φασιστική βία των νεοναζι στο κεντρο της Αθήνας!

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here