Μοροπούλου: Η ΝΔ γνώριζε το θέμα με τη σύνταξη του πατέρα μου

Η κ. Μοροπούλου, επιμένει πως δεν ήξερε ότι ήταν παράνομο να λαμβάνει ακόμα την σύνταξη του πατέρα της που έχει πεθάνει από το 1977, ως άγαμη θυγατέρα και υποστηρίζει από τη στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό το θεωρούσε νόμιμο καθώς δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ γνώριζαν για αυτό όταν της έκαναν πρόταση να είναι υποψήφια!

Επαναλαμβάνοντας όσα ανέφερε στο facebook η κ. Μοροπούλου ανέφερε πως δεν είχε η ίδια πρόθεση να παίρνει την σύνταξη, αλλά της πιστώνοντας στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα.Όπως είπε, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010. Τόνισε επίσης πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Από εκεί κι έπειτα, σημείωσε πως ο τρόπος που αναδείχτηκε το θέμα φανερώνει μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει την ΝΔ εν΄όψει των βουλευτικών εκλογών.

Γι αυτό τον λόγο τέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων, παρ’ ότι ήταν υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου, προκειμένου να μην «χτυπηθεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς ο ίδιος να της ζητήσει ν παραιτηθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here