Μαξίμου: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για ανάπτυξη εκθέτουν ΝΔ και ΜΜΕ-Οι δανειστές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους με καθαρή λύση για το χρέος

Τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για ανάπτυξη 0,4% το πρώτο τρίμηνο εκθέτουν την ηγεσία της ΝΔ και τα σενάρια καταστροφολογίας που διακινούσε μαζί με μερίδα του συστημικού τύπου και αποδεικνύουν ότι η ελληνική οικονομία σε φάση ανάπτυξης, τονίζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι πλέον ώρα οι δανειστές και οι εταίροι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους με μια καθαρή λύση για το χρέος, αντίστοιχη της συγκυρίας και των θυσιών του ελληνικού λαού, αναφέρεται με νόημα.

Ολόκληρο το σχόλιο:

«Η αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνει ανάπτυξη 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του 2017, για μία ακόμη φορά διαψεύδει την εικόνα ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η ΝΔ και αναπαράγει μεγάλη μερίδα του συστημικού Τύπου».

Ταυτόχρονα, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους υποδέχθηκαν χαιρέκακα τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πως η πολυπόθητη ανάπτυξη βρίσκεται ήδη εδώ. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος θα είναι καθοριστικές.

Συνεπώς, οι εταίροι και δανειστές μας δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να κωλυσιεργούν. Αναμένουμε να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους με μία καθαρή λύση, που θα αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here