Μάντσεστερ: Εξαρθρώθηκε μεγάλο μέρος του τρομοκρατικού δικτύου-9 συλλήψεις

Μεγάλο μέρος του δικτύου που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ εξαρθρώθηκε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Βρετανίας Μαρκ Ρόουλι. 

Ο Ρόουλι είπε ότι έγινε «τεράστια πρόοδος» στην έρευνα που αφορά τον Σαλμάν Αμπέντι, τον 22χρονο βομβιστή αυτοκτονίας που σκότωσε 22 ανθρώπους στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, το βράδυ της Δευτέρας.

Το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε στο νότιο Μάντσεστερ έναν 44χρονο άνδρα στο Manchester Arena. Πρόκειται για την 11η κατά σειρά σύλληψη υπόπτου μετά την επίθεση. Υπό κράτηση παραμένουν εννέα πρόσωπα καθλως άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο μεταξύ, η αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην «πολύ γενναία» πόλη του Μάντσεστερ για να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά την επίθεση της Δευτέρας, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here