Κυβέρνηση σε ΝΔ: Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη κατ΄εντολή του συνεταίρου του Κ. Μητσοτάκη «αποκάλυψε» ότι ο πρωθυπουργός διέκοψε τις διακοπές λόγω των πυρκαγιών!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ

Επίθεση τόσο στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη, που στη προσπάθεια τους να πλήξουν τη κυβέρνηση, έφτασαν στο σημείο να αποκαλύψουν την τρομακτική είδηση ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το δεκαπενταύγουστο και διέκοψε τις διακοπές επιστρέφοντας εσπευσμένα, εξαπολύουν κύκλοι της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για το που παραθέριζε τις ημέρες των πυρκαγιών και πώς επέστρεψε, παρατηρούσαν:

Μετά το φιάσκο της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη, που άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δυο υπουργοί της κυβέρνησης, φαίνεται ότι το φυσάει και δεν κρυώνει.

Σήμερα, λοιπόν, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ’ εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό: Ότι ο πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο πριν το Δεκαπενταύγουστο. Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας. Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών!

Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here