Κεφαλονιά: Σατανιστική τελετή «κρύβει» η αυτοκτονία του ζευγαριού; Τα κεριά και η πεντάλφα-Την βοήθησε να πεθάνει και έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

 

 

Το πολύ  πιθανό ενδεχόμενο το ζευγάρι τουριστών στην Κεφαλονιά να «αυτοθυσιάσθηκε», συμμετέχοντας σε σατανιστική τελετή εξετάζουν οι αρχές. Συνηγορούν σε αυτό τα κεριά και η πεντάλφα που βρέθηκαν στο σπίτι ενώ έχουν εντοπισθεί σοκαριστικές φωτογραφίες της κοπέλας και στο  facebook.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό την Κυριακή σε βίλα που νοίκιασε μέσω AirBnB. Η ιδιοκτήτρια μπήκε για να καθαρίσει την κατοικία καθώς νόμιζε ότι οι ενοικιαστές είχαν φύγει και εκεί βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

 

Το ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Οπως έγινε γνωστό, ο άνδρας την βοήθησε να πεθάνει και μετά έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Η γυναίκα βρέθηκε στο σαλόνι και ο άνδρας σε άλλο δωμάτιο. Ο θάνατός τους επήλθε το βράδυ του Σαββάτου, περίπου 36 ώρες πριν από τον εντοπισμό τους.

Η ιατροδικαστής έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ενώ δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης ή διάρρηξης στην κατοικία.

Για την ώρα μυστήριο καλύπτει και την ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να την πιστοποιούν.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής, περίπου 30 ετών, και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών.

Σήμερα Τρίτη οι σοροί επρόκειτο να μεταφερθούν στην Πάτρα για τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Η αστυνομία δεν είχε εντοπίσει παραισθησιογόνες ή άλλες ουσίες στον χώρο.

Νεότερο ρεπορτάζ εδώ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here