Καραμανλής: Εμφανίζεται δέκα χρόνια μετά τη χρεοκοπία στην οποία μας οδήγησε η κυβέρνηση του, για να στηρίξει …Μητσοτάκη! Να αναλάβει τις ευθύνες του

Αφού το έπαιξε Βούδας επί δέκα χρόνια, αποφεύγοντας να πει το παραμικρό και να αναλάβει την ευθύνη για την χρεοκοπία στην οποία οδήγησε τη χώρα η κυβέρνηση του το 2009, ο Κώστας Καραμανλή, αναλαμβάνει σήμερα δημόσια δράση, για να στηρίξει τον Κυριάκο στο δρόμο για την εξουσία!

Ο Κ. Καραμανλής, πριν πει οτιδήποτε για την ΝΔ του Μητσοτάκη, θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για τα χρέη και το έλλειμμα 15,6% που άφησε αποχωρώντας από την κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2009.

Η λήθη που επιχειρούν να ρίξουν κάποιοι φανατικοί υποστηρικτές του, όσον αφορά τις τεράστιες ευθύνες του, δεν έχει αποτέλεσμα. Οι ευθυνες του είναι ιστορικές, δεν παραγράφονται, δεν διαγράφονται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που όλο το διάστημα της διακυβέρνησης του,κράτησε χαμηούς τόνους απέναντι στην καραμανλική συνιστώσα της ΝΔ, αν δεν συνεργάστηκε μαζί της, οφείλει πλέον να αναδείξει τις πραγματικές διαστάσεις της πολιτικής ευθύνης του πρώην πρωθυπουργού.

Η επανεμφάνιση Καραμανλή

Κάλεσμα συστράτευσης με τη Ν.Δ. αναμένεται να απευθύνει απόψε στις 19.30, από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που εκλέγεται συνεχώς από το 1989, στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια σε κομματικό ακροατήριο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., στην οποία θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του θα ζητήσει «αποφασιστική στήριξη στην παράταξη, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος».

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να επισημάνει ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α΄ και Β΄ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες εκπέμποντας το μήνυμα της συμπόρευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here