Κάμπινγκ νεοναζιστών έξω από το Κίεβο, εκπαιδεύει παιδιά στη βία και τα όπλα! (βίντεο)

Εκατοντάδες παιδιά στην Ουκρανία, δεν κάνουν τις συνηθισμένες διακοπές. Περνούν το καλοκαίρι τους μυούμενα στην τέχνη του πολέμου. στη βία, τα όπλα και το μίσος κατά των άλλων(στη προκειμένη περίπτωση των Ρώσων). Ολα αυτά στην κατασκήνωση του νεοναζιστικού τάγματος του Αζόφ, έξω από το Κίεβο.
Στο ντοκιμαντέρ παιδιά γύρω από μια φωτιά, φωνάζουν σαν νεοφασίστες ταλιμπάν: «Θα κατακτήσουμε όλο το κόσμο, Θάνατο στους Μοσχοβίτες».
Tο τάγμα του Αζόφ, που έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου, λειτουργεί και σαν ιδιωτικός στρατός και χρηματοδοτείται από δωρεές ιδιωτών. Δημιουργήθηκε το 2014 από πολίτες που ήθελαν να πολεμήσουν κατά των Ρώσων αποσχιστών. Τρία χρόνια αργότερα, απορροφήθηκε από την Εθνοφρουρά της Ουκρανίας.
Φέτος δημιούργησε ένα καλοκαιρινό παραστρατιωτικό πρόγραμμα δυο εβδομάδων για παιδιά. Μέχρι σήμερα στις επτά κατασκηνώσεις του Αζόφ έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 850 παιδιά από όλη την Ουκρανία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση εστιασμένη στην τέχνη του πολέμου και γυμναστικές ασκήσεις. Η εκπαίδευση βασίζεται σε εθνικιστικές ιδέες, ενώ οι γονείς θεωρούν ότι τα παιδιά τους στην κατασκήνωση γίνονται πιο δυνατά και πειθαρχημένα.
Πληροφορίες info-war.gr 
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here