Βρισιές από Καρανίκα σε επιχειρηματία και θλιβερές εμφανίσεις σε πάνελ – όταν ο εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εαυτός του

Νέα φραστικά επεισόδια και συμπεριφορές κατά κοινή ομολογία απαράδεκτες, προκαλούν εύλογα ερωτήματα κατά πόσον κάποια στελέχη της κυβέρνησης βάλλουν (μάλλον άθελά τους) εναντίον της.

Συγκεκριμένα, ο μεν Νίκος Καρανίκας εξετράπη σε υβρεολόγιο στο Facebook όταν σε μια ανάρτησή του τον εξύβρισε σε σχόλιο «φίλη» του, ο δε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας φέρεται να εμφανίσθηκε (πιωμένος από γλέντι) σε πρωινάδικο του ΣΚΑΙ.

Οσον αφορά στον Καρανίκα, είχε κάνει μια ανάρτηση για το κοινωνικό μέρισμα. Η αναφορά σε αυτό θεωρήθηκε προκλητικη (λόγω των πλημμυρών υποτίθεται) από  μια επιχειρηματια που νοικιάζει πολυτελή αυτοκινητα στη Μυκονο. Ο Καρανίκας, διαβάζοντας τα σχόλια της επιχειρηματία, λησμόνησε  ότι ως σύμβουλος του Πρωθυπουργου υποχρεούται να «μετράει τα λόγια του», απάντησε σαν να μην είχε καμία πολιτική ιδιότητα και (προφανώς εν βρασμώ) την  αποκάλεσε «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι» προτρέποντάς την «να πάει να γα ….».

Αυτό δε μόλις λίγες μέρες μετά το πολλοστό «ξεσπασμα» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που είχε σχολιασθεί επίσης δυσμενώς, καθότι χαρακτήρισε νυμφίδιο και τσ..λί τη συζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου. Ο Πολάκης αντέδρασε ακραία για υπουργό, προφανώς κι εκείνος  «εν βρασμώ ψυχής» επειδή είχε δει σε φωτογραφία τη Βικυ Σταμάτη να κάνει άσεμνη χειρονομια με υψωμένο τον παράμεσο, κάτι που όπως είπε ο ίδιος αποτελούσε προσβολή προς το μέσο πολίτη.

Οσον αφορά στον Κωνσταντέα (που δημοσιευονται αλλου φωτογραφίες του και βιντεο από γλέντι σε περίπου «σκυλάδικο», μετά το οποίο πήγε κατ ευθείαν σε πάνελ του ΣΚΑΙ), επιτέθηκε με σφοδρότητα στην δήμαρχο Μάνδρας και μπορείτε να σχηματισετε άποψη από το παρακάτω βιντεο, οπου ο Αυτιάς φθάνει στο σημείο να τον ρωτήσει «τι ήπιες;»

Η αλήθεια ειναι ότι όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορεί να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να λειτουργούμε ακραία όταν μας πιέζουν, αλλά εκείνος που εκπροσωπεί αριστερούς πολίτες είναι μάλλον καιρός να πάψει πια να χρησιμοποιει τον «βρασμό ψυχής» και το υποτιθέμενο «λαϊκό προφίλ» του για να αντιδράσει.

Οπως αρνητικό εξάλλου είναι και το προφίλ «δείτε πόσο πασχίζω για εσάς, δεν προλαβαίνω να αλλάξω ρούχα» του αντιπεριφερειάρχη πρώην δημοσιογράφου Γ. Καράμερου, που εμφανιστηκε με «αντιπλημμυρικό γιλέκο» σε πάνελ, κατι που επιεικως χαρακτηριστηκε θεατρινίστικο. Το δε θλιβερό όταν τον εγκάλεσαν, ήταν πως απέδωσε την εναντιον του  κριτική σε…. dress code.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here