Η Ικαρία αποδοκίμασε έντονα τον Μητσοτάκη-Δείτε τα βίντεο που δεν θα δείξουν τα κανάλια

Τελικά τα κανάλια μάλλον δεν θα μας δείξουν τίποτα άλλο, πέρα από τις φωτογραφίες του Μητσοτάκη με τα παιδάκια και τους ηλικιωμένους, κατά παράβαση βέβαια όλων των υγειονομικών κανονισμών και με κίνδυνο να μεταφέρει τον ιό, ενώ ο ίδιος προστατεύεται από το εμβόλιο.

Κι όμως, ο πρωθυπουργός αποδοκιμάσθηκε έντονα στην Ικαρία από εκατοντάδες συγκεντρωμένους. Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ανέμελος πρωθυπουργός, έρχεται αντιμέτωπος με την λαική αγανάκτηση και οργή. Γιατί, οι αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων, αυτό καταδεικνύουν.

Δείτε το βίντεο:

Ο πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε και στο νοσοκομείο της Ικαρίας

Κάτοικοι και εργαζόμενοι στο ίδρυμα φώναξαν στον πρωθυπουργό για τις απαράδεκτες συνθήκες στο χώρο της υγείας και του υπενθύμισαν τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές, που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Ανάλογη διαμαρτυρία έγινε και στην πλατεία Αγίου Κηρύκου που προκηρύχθηκε από τα σωματεία και τα συνδικάτα του νησιού τα οποία εναντιώθηκαν στον χαρακτήρα της επίσκεψης – φιέστας Μητσοτάκη σε Φούρνους και Ικαρία.

Εκπρόσωποι των συνδικάτων παρέδωσαν στον πρωθυπουργό δύο υπομνήματα με βασικά αιτήματα την ”Αποκλειστικά δημόσιο-δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του χρόνου. Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here