Γίναμε διεθνώς ρεζίλι με το φιάσκο Παππά

Διεθνώς ρεζίλι έχει γίνει η χώρα με τη διαφυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής κάτω από μάτια της αστυνομίας. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ για την εξαφάνισή του ενώ έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Η Guardian έχει τίτλο «Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής διέφυγε μετά την καταδίκη του» ενώ ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πατέρας του Χρήστου Παππά είχε παίξει ρόλο και στο πραξικόπημα του 1967.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ THE GUARNIAN ΠΑΠΠΑΣ

Η Parisien, έχει τίτλο «Το νούμερο δυο της Χρυσής Αυγής το έβαλε στα πόδια για να αποφύγει τη φυλακή». Στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόκειται για μεγάλο θαυμαστή του Μουσολίνι, και μάλιστα είναι συλλέκτης αναμνηστικών από την ιταλική φασιστική περίοδο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΠΠΑΣ PARISIEN

Ρεπορτάζ για τον καταζητούμενο Χρήστο Παππά φιλοξενούν επίσης στις ιστοσελίδες τους τα γερμανικά μέσα Der SpiegelFrankfurter RundschauTagesschau και αναφέρουν ότι ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης το έβαλε στα πόδια για να γλιτώσει τη φυλακή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΠΠΑΣ SPIΕGEL

Το ισπανικό La Razón αναφέρει « Ένας από τους ηγέτες της Χρυσής Αυγής έφυγε για να αποφύγει τη φυλακή Ο Χρήστος Παππάς πιστεύει ότι θα κερδίσει την έφεση της ποινής».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here