Γεννηματά: Τα δώσατε όλα συνειδητά στους δικαστές

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Η κυβέρνηση κάνει τη σοβαρότερη εκχώρηση κυριαρχίας του ελληνικού κράτους», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Η κ. Γεννηματά διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν τηρήθηκε η κοινοβουλευτική σειρά των κομμάτων και έκανε λόγο για «στημένη παράσταση με τη συμμετοχή του προέδρου της Βουλής» και «καρικατούρα του δικομματισμού που δεν κόβει εισιτήρια».

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ σοβαρά, με σχέδιο και στρατηγική, καθώς και ότι περιορίστηκε σε επικοινωνιακές κορώνες και «ψευτοπαληκαρισμούς».

«Τα δώσατε όλα συνειδητά στους δανειστές. Από το “go back” στο “welcome home” κ. Μέρκελ. Σε λίγο θα της δώσετε και τα κλειδιά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Και όλα αυτά χωρίς καμία δέσμευση για το χρέος».

Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», φθάσαμε στο «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη», συνέχισε η ίδια, ενώ τόνισε πως με τη μείωση του αφορολόγητου, αφαιρείται ένας ακόμη μισθός από τους εργαζόμενους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here