Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ για δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Εξηγήσεις ζητεί από την κυβέρνηση η Ν.Δ. σχετικά με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας  σχετικά με το σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών. «Δέκα ώρες καθυστέρησε ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει ανακοίνωση για τις συκοφαντίες των Παραπολιτικών. Να το προσέξει γιατί μπορεί να θυμώσει ο ναρκέμπορος καθοδηγητής και κουμπάρος του», σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.

«Όσα αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τη σκοτεινή υπόθεση χρηματισμού, στην οποία φέρεται να είναι εμπλεκόμενος σύμβουλος του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, χρήζουν απαντήσεων από την κυβέρνηση», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ισχύουν οι καταγγελίες για τον σύμβουλο του Υπουργού Οικονομικών ότι ζήτησε μίζα από τη νόμιμη αμοιβή του καταγγέλλοντος για τη συνδρομή του σε  υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής; Τι έκανε το Μέγαρο Μαξίμου όταν ενημερώθηκε για την ύποπτη αυτή υπόθεση και γιατί ο κ. Τσακαλώτος διατηρεί ακόμη τον καταγγελλόμενο σύμβουλό του στη θέση του;

»Αληθεύει ότι το υπουργείο Οικονομικών καθυστέρησε την παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατέφυγε σε αυτήν αφού προηγουμένως πληροφορήθηκε ότι είχε προσφύγει και ο καταγγέλλων;», ερωτά η Ν.Δ.

«Ισχύει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών; Η Νέα Δημοκρατία αξιώνει άμεσες και πειστικές απαντήσεις από την κυβέρνηση κι όχι υπεκφυγές από τις μονίμως ανώνυμες πηγές του Μαξίμου, καθώς οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές», καταλήγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here