Εβο Μοράλες: Οι πραξικοπηματίες προκάλεσαν χάος και βία-Ευχαριστώ όλους για την αλληλεγγύη-Δεν μας εγκατέλειψαν, δεν θα τους εγκαταλείψω ποτέ

 

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο νόμιμος πρόεδρος της Βολιβίας Εβο Μοράλες, απαντά στο πραξικόπημα και τους πραξικοπηματίες και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους του συμπαραστέκονται στη δύσκολη αυτή στιγμή για τον βολιβιανό λαό. Μς δίνουν κουράγιο και δύναμη. Δεν μας εγκαέλειψαν, δεν θα τους εγκαταλείψουμε ποτέ», υπογραμμίζει.

«Οι πραξικοπηματίες και συνωμότες που επιτέθηκαν στο σπίτι μου και σε αυτό της αδελφής μου, που έβαλαν φωτιά σε άλλα σπίτια, που απειλούν με θ;aνατο τους υπουργούς και τα παιδιά τους, που παρενόχλησαν μια δήμαρχο, τώρα ψεύδονται και επιχειρούν να κατηγορήσουν εμάς για το χάος και τη βία που προκάλσαν. Η Βολιβία και ο κόσμος είναι μάρτυρες ου πραξικοπήματος», τονίζε ο Εβο Μοράλες.

Ο ίδιος αναφέρεται στους δύο αντιπάλους του, Μέσα και Καμάτσο, τους οποίους αποκαλεί προκατειλημμένους και συνωμότες, οι οποίοι θα καταγραφούν στην ιστορία ως ρατσιστές και πραξικοπηματίες και δηλώνει συγκινημένος για την διεθνή συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς το πρόσωπό του και τον βολιβιανό λαό, απέναντι στους πραξικοηματίες.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here