Εβγαλε το χέρι από το παράθυρο του ΙΧ και του άρπαξαν το ρολόι -αξίας 68.000 ευρώ

Γάλλος τουρίστας έπεσε θύμα Ναπολιτάνων κλεπτών που προτιμούν τα ακριβά ρολόγια -προ πενθημέρου μάλιστα είχαν συλληφθεί τρεις Ιταλοί για κλοπές ρολογιών, αλλά φαίνεται ότι η Ναπολιτάνικη συντροφιά ήταν μεγαλύτερη….

Στο πρόσφατο περιστατικό (πάλι στη Μύκονο) οι Ιταλοί προφανώς είχαν σταμπάρει το Γάλλο με το ακριβό ρολόι και τον  παρακολουθούσαν στον Κόρφο με μηχανάκι  Καθ’ οδόν ο Γάλλος (που κινούνταν αργά γιατί ήταν στενός ο δρόμος και ήταν 3 τα χαράματα) έβγαλε για μια στιγμή το χέρι από το παράθυρο (ίσως για να κάνει σήμα στους Ιταλούς να τον προσπεράσουν) Τότε αστραπιαία του άρπαξαν το ρολόι.

Προ ολίγων ημερών είχε συλληφθεί στη Μύκονο μια 18χρονη Ναπολιτάνα  και δύο νεαροί συμπατριώτες της, επειδή είχαν αρπάξει ρολόγια αξίας από τουρίστες . Σημειωτέον ότι η 18χρονη είχε συλληφθεί και τον Ιούνιο για τον ίδιο λόγο   -με άλλους δύο ομοεθνείς της σταμπάριζαν άτομα με ακριβά ρολόγια και τα άρπαζαν. Η 18χρονη επανήλθε με άλλη παρέα και πριν από μια εβδομάδα άρπαξαν από Βρετανό επιχειρηματία ένα Rolex Daytona αξίας 50.000 ευρώ έξω από τη βίλα του στο Πυργί Μυκόνου. Η κοπέλα ζητώντας πληροφορίες γιατί δήθεν είχε χαθεί τον έκανε να αφαιρεθεί και τότε δύο νεαροί του  άρπαξαν το Rolex.

Ρολόι αξίας 15.000 ευρώ άρπαξαν κατά τον ίδιο τρόπο  και από  μια γυναίκα έξω από το ξενοδοχείο Saint George στον Άη Γιάννη.

Εδώ βιντεο από την αρπαγή ρολογιού αξαις 50.000 ευρώ από Τούρκο επιχειρηματία στη Μύκονο (ο ένας δράστης τον παρακολουθεί με τα πόδια και ο συνεργός του με μηχανάκι, ο επιχειρηματίας φοράει μπλε σορτσακι. Ο πεζός αρπάζει αστραπιαία το ρολόι και ο επιχειρηματιας μάταια προσπαθεί να τους πιάσει).

Και οι Ιταλοί όμως μετέχουν στην «επιχειρηση ρολόγια» και συνέλαβαν δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους  ένα ρολόι Richard Mille αξίας 100.000 ευρώ το οποίο  είχαν κλέψει από τη Μύκονο

‘Αλλα ρολογια της ίδιας εταιρίας κάνουν 2.000.000 ευρώ! όπως αυτό

richard-mille-2-million-watch-elliot-forbeslife-embed

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here