‘Εωλη καταγγελία Ελληνοαυστραλού ότι τον έδειραν γιατί ψώνισε την Κυριακή

Ελληνοαυστραλός τουρίστας κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής σε αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους, μετά την έξοδο του από κατάστημα στην οδό Ερμού. Ωστόσο η Αστυνομία δεν συσχετίζει το περιστατικό με το άνοιγμα των καταστημάτων καθώς δεν υπήρξε κάποια παρουσία κουκουλοφόρων στο σημείο που έγινε το περιστατικό.

Επίσης ο άνδρας είχε πολλά τατουάζ και εικάζεται ότι ίσως κάποιοι τα εξέλαβαν ως ακροδεξιά και ότι πιθανον αυτή να ήταν η αιτία του ξυλοδαρμού

Εχοντας αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα εκεινος υποστήριξε πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων, επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.

Όπως λέει στις κάμερες «περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν από κοντά μου και με χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα. Μου είπαν μην ψωνίζετε».

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό… Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here