ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες για την βίαιη επίθεση στον διαιτητή Τζήλο-Αναζητείται και τρίτος-Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

 

Δικογραφία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων, σχηματίσθηκε σε βάρος δύο ατόμων που ταυτοποιήθηκαν καθώς κι ενός ακόμη άγνωστου συνεργού τους που αναζητείται από την ασφάλεια Λάρισας για την βίαιη επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του 36χρονου διαιτητή της Super League Θανάση Τζήλου που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Υπενθυμίζεται ότι, πρωινές ώρες της 19 Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον παθόντα βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί που έφερε ένας εκ των δραστών, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Από την ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν από την πρόοδο της έρευνας, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών.

Πρόκειται για ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».

Σύμφωνα με πληροφορίες. μεταξύ των δύο ταυτοποιημένων δραστών είναι ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕ της Super League με τα αρχικά Δ.Μ. που μαζί με άλλα δύο άτομα νοίκιασαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στην Λάρισα και ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν εκ των αντιπροέδρων, έναν συνοδό του προέδρου της, έναν επώνυμο οργανωμένο οπαδό της και έναν εξωδιοικητικό παράγοντα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here