Εκθετοι Μητσοτάκης, Μενδώνη, Γεραπετρίτης: Λένε ψέματα δημοσίως για Λιγνάδη-Αποκαλυπτικό βίντεο

Σε μείζον πολιτικό σκάνδαλο εξελίσσεται η υπόθεση Λιγνάδη για την κυβέρνηση. Η βεβιασμένη απόπειρα συγκάλυψης της καταρρέει και αποκαλύπτονται πλέον τα ασύστολα ψεύδη που έχουν εκστομίσει δημοσίως, χωρίς καμία αιδώ, ο πρωθυπουργός μιλώντας μάλιστα στη Βουλή, η υπουργός Πολιτισμού Λία Μενδώνη και ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καλύψουν τον κ. Μητσοτάκη.

Ομως, όπως προκύπτει από το παρακάτω βιντεο, τους δίνει όλους στα ίσα, ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης, ο οποίος από το 2019, πολύ πριν αναλάβει το Εθνικό Θέατρο, αποκάλυψε ότι και γνωρίζει τον κ. Μητσοτάκη και συνομιλεί με άνεση μαζί του!!

Οπως φαίνεται, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι η μόνη φορά που είδε παράσταση του κ. Λιγνάδη που δεν γνώριζε, ήταν πέρσι το καλοκαίρι, όταν πήγε στην Επίδαυρο με ελικόπτερο σινούκ από την Αντίπαρο. Ομως ο κ. Λιγνάδης αποκάλυψε το 2019, πριν τις εκλογές, ότι κ. Μητσοτάκης όχι μόνο ήταν το 2018 σε παράσταση του στην Επίδαυρο, αλλά συνομίλησε μαζί του στα καμαρίνια, δίνοντας του μάλιστα και φιλικές συμβουλές για το πως θα κυβερνήσει!!!!

Οι δηλώσεις Λιγνάδη αφήνουν πλήρως εκτεθειμένο και τον Γεραπετρίτη, που μια μέρα πριν, υποστήριζε, ψευδώς, οτι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει , ούτε κατ΄όψη τον κ. Λιγνάδη!

Το ίσιο άλλωστε υποστήριξε και η κ. Μενδώνη.

Είναι προφανές, ότι  βίντεο εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του. Πρώτη φορά στην πολιτική μας ιστορία, ένας πρωθυπουργός, λέει τόσο χονδροειδή ψέματα μέσα στη Βουλή. Οι ευθύνες του πλέον είναι τεράστιες. Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί ως πρωθυπουργός ούτε για μια μέρα.

Ομως εκείνος, καλυπτόμενος από την μιντιακή ολιγαρχία που τον καλύπτει ανταμειβόμενη με λίστες Πέτσα, παραμένει ακλόνητος στη θέση του, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα και την αξιοπρέπεια των υπουργών του που σπεύδουν να συγκαλύψουν τις δικές του ευθύνες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here