Τραγωδία: Αιγύπτιος σκότωσε το 18χρονο γιο του στο Περιστέρι

Οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι, οπου πάνω σε οικογενειακό καβγά, ο 53χρονος πατέρας τράβηξε μαχαίρι και παλεύοντας με το γιο του, «πέτυχε» δυστυχώς την αρτηρία του παιδιού του  στο μηρό.

Αυτά συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ και το παιδί διακομισθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου έδωσε την προσωπική του μάχη για δικαίωμα στη ζωή, αλλά την έχασε χτες τη νυχτα.

Η οικογενεια είχε αρχίσει να παρουσιάζει πιο έντονα προβλήματα από τότε που ο ήδη νευρικός πατέρας, έμεινε άνεργος και άρχισε να συμπεριφέρεται ακόμα πιο παράλογα.

Σύμφωνα με όσα λέει ο απαρηγόρητος (τώρα) πατέρας αλλά και η σύζυγος και η κόρη του, είχε γίνει ένας καβγάς με την κόρη. Η μάνα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο για να πάει στο σπιτι να ηρεμήσει τον πατέρα του επειδή ο δεύτερος είχε αρπάξει μαχαίρι. Μόλις το αγόρι μπήκε στο σπίτι και άρχισε να προσπαθεί να ηρεμήσει και να αφοπλίσει τον πατέρα, ο 53χρονος έκανε όπως λέει μια «άτσαλή κινηση» και έπληξε με το μαχαίρι κατά λάθος το παιδί του στο μηρό. Συνειδητοποιώντας οτι προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στο παιδί του, το αρπαξε αγκαλιά και το πήγε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εισήχθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Περιστερίου για ενδοικογενειακή βία και πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών

Χτες τη νυχτα, ημέρα μάλιστα γενεθλίων του άτυχου αγοριού, το παιδί πεθανε και ο πατέρας διώκεται πλέον για φόνο και παιδοκτονία

Οι αστυνομικοί λένε ότι είναι συντετριμμένος, αλλά….

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here