Αρχική Pressroom Κοινωνία Εφοδος ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ και έρευνα για ναρκωτικά με μεθόδους..τρομοκρατίας-Πρωτοφανή βία και...

Εφοδος ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ και έρευνα για ναρκωτικά με μεθόδους..τρομοκρατίας-Πρωτοφανή βία και συνθήκες ομηρίας 300 θαμώνων, καταγγέλλει ο dj

Mια έρευνα της αστυνομίας σε γνωστο κλαμπ της Αθήνας για ναρκωτικά, έγινε, σύμφωνα με καταγγελίες, με τρόπο που παρέπεμπε σε συνθήκες αντιτρομοκρατικής εφόδου, με έντονη αστυνομική βία και αυθαιρεσία και εικόνες ντροπής.

Ο Γιώργος Απέργης, o dj του κλαμπ,  κάνει λόγο για θαμώνες «γονατιστούς στο πάτωμα με τα χέρια στο κεφάλι» μετά την έφοδο της Δίωξης και για άτομα με την «πλάτη στον τοίχο» έξω από το club.

Η ανάρτησή του:

«Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος.

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης.

Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε ατο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης.

Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάται σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο είναι εμφανές σε όλο τον χώρο.

Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας.

Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκοτώσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.

Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα.

Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!».

 

Επιβεβαιώνει η Δίωξη Ναρκωτικών την έφοδο σε κλαμπ στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής, ωστόσο, διευκρινίζει ότι έγιναν 10 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών.

Το πρωί της Δευτέρας, με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο dj Γιώργος Απέργης έκανε λόγο για «τρομοκρατική επίθεση και ομηρία από το ίδιο σου το κράτος», με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ωστόσο, η Ασφάλεια Αττικής διευκρίνισε ότι συνελήφθησαν:

  • Έξι πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία,
  • Ένας υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων
  • Τρεις ιδιοκτήτες του κέντρου.

Μάλιστα, από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες απέρριψαν οι κάτοχοι τους.

Remaining Time-0:01
Fullscreen
Mute

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,
  • 1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,
  • 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here