Δύο εκτελέσεις σε 24 ώρες-25χρονος υπόδικος για ληστείες το 2ο θύμα

Σεσημασμένος για ληστείες και αθλητική βία ήταν ο 25χρονος που δύο άγνωστοι με κουκούλες εκτέλεσαν χτες τη νύχτα σε κέντρο διασκέδασης της Φωκίωνος Νέγρη.

Οι δύο άνδρες εισέβαλαν στις 11.30  στο μπαρ της Φωκίωνος Νέχρη «Χίλιες και μία Νυχτες» και πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 25χρονο Ελληνα.  Το θύμα διασκέδαζε στο κέντρο αυτό με την συντροφιά του του.  Αμέσως μετά οι δράστες διέφυγαν με μηχανή πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό. Το θύμα ξεψύχησε στο νοσοκομείο. Στο μπαρ βρέθηκαν 10 κάλυκες.

Η αστυνομία αποδίδει την ανθρωποκτονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς 24 ώρες νωρίτερα, στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής,  άγνωστος πυροβόλησε έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή, καθώς αυτός διερχόταν από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Θηβών με τον οδό Τρεμπεσίνας στο Περιστέρι. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες διέφυγε αρχικά πεζός. Το θύμα ήταν υπόδικο για απάτες και άλλα αδικήματα, όπως για εκβίαση και «προστασία».

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα δύο σοβαρά περιστατικα βίας συνδέονται. Ο φόνος στη Φωκίωνος Νέγρη έχει τα χαρακτηριστικά του «συμβολαίου θανάτου» από επαγγελματίες, αλλά στο Περιστέρι το θέμα δεν είναι τόσο σαφές. Στο Περιστέρι βρέθηκαν 4 κάλυκες

Ενα σενάριο που εξετάζεται πάντως είναι οι δυο δολοφονίες να σχετίζονται και με την προ 40 ημερών δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here