Δολοφονία Καλάφ: Επιτυχής επιχείρηση εξουδετέρωσης για τους Τούρκους το έγκλημα πολέμου-Αλλες 8 εν ψυχρώ εκτελέσεις πολιτών από φιλοτουρκικές δυνάμεις

Ολη η υφήλιος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις αγριότητες των μισθοφόρων τζιχαντιστών του Ερντογάν στη Β. Συρία.  Αποκορύφωμα η εν ψυχρώ εκτέλεση της 35χρονης Hevrin Khalef, πολιτική ηγέτιδα των Κούρδων και γ.γ του κόμματος «Μέλλοντική Συρία», στον αυτοκινητόδρομο Μ4.

Τα βίντεο και οι πηγές επιβεβαιώνουν το έγκλημα πολέμου που διαπράχθηκε από τις τζιχαντιστικές ομάδες που υποστηρίζει η Τουρκία στην περιοχή. Οι τζιχαντσιτές της έστησαν ενέδρα, την έσυρα έξω από το αμάξι και την εκτέλεσαν.

Ομως στη Τουρκία, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak,  έχει άλλη άποψη. Ιδού πως παρουσίασε το έγκλημα: Η hevrin Khalef, στέλεχος του κόμματος Μελλοντική Συρία, μιας πολιτικής προέκτασης των τρομοκρατών του PYD, εξουδετερώθηκε από μια επιτυχημένη επιχείρηση!

Οπως έγινε γνωστό, μέσα σε μιά μέρα, οι φιλοτουρκικές δυνάμεις της Συρίας, με την ανοχή των Τούρκων, εκτέλεσαν εν ψυχρών άλλους 8 πολίτες ή κρατούμενους. Στο βίντεο, η εκτέλεση άλλων δύο πολιτών.

Πίσω από τις εν ψυχρώ εκτελέσεις και τα εγκλήματα πολέμου είναι ο  Hatim Abu Shaqra, ηγέτης της τζιχαντιστικής ομάδας Ahrar al-Sharqiyah,που φαίνεται ότι είχε τον έλεγχο του αυτοκινητοδρομου στο συγκεκριμένο σημείο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here