Μητέρα Τηλ. Ορφανού, θύματος της ένοπλης επίθεσης σε μπαρ της Καλιφόρνιας: «Δεν θέλω τις προσευχές σας, θέλω έλεγχο των όπλων»

«Προσεύχομαι στον Θεό κανένας άλλος να μη με συλλυπηθεί. Δεν θέλω τις προσευχές σας, δεν θέλω τις σκέψεις σας. Θέλω έλεγχο των όπλων. Όχι άλλα όπλα!».
Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του Τηλέμαχου Ορφανού, του 27χρονου ομογενή που επέζησε από την περυσινή επίθεση στο Λας Βέγκας και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του πρώην πεζοναύτη σε μπαρ της Καλιφόρνιας το βράδυ της Τετάρτης. Ηταν αναμεσα στα 12 θύματα της επίθεσης που εξαπέλυσε ο ένοπλος.

«Ο γιος μου βρισκόταν στο Λας Βέγκας μαζί με πολλούς φίλους του και επέστρεψε στο σπίτι. Χθες το βράδυ δεν επέστρεψε», δήλωσε με λυγμούς η Σούζαν Σμιτ-Ορφανός στο ABC News. «Έλεγχος των όπλων τώρα, τώρα, τώρα. Όχι άλλη NRA (Εθνική Ένωση Όπλων), όχι άλλα λεφτά, έλεγχος των όπλων τώρα…».

Στην επίθεση στο Λας Βέγκας, ένας ένοπλος, ο Στίβεν Πάντοκ, άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους σε ένα κατάμεστο φεστιβάλ μουσικής κάντρι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Μάνταλεϊ Μπέι σκοτώνοντας 58 ανθρώπους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here