Δ. Καμμένος κατά Ζουράρι: Να αποπεμφθεί για δηλώσεις κατά Ολυμπιακού, Αρη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ολα τα είχαμε στη πολιτική ζωή, ο καυγάς για το ποδόσφαιρο μας έλειπε. Κι όμως  οι δηλώσεις σε βάρος οπαδών του Ολυμπιακού και του Αρη που έκανε ο υφυπουργός Παιδείας, δηλώσεις που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τον θεσμικό του ρόλο, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ομόσταυλου του πολιτικά, στελέχους των ΑΝΕΛ και αντιπροέδρου της Βουλής Δ. Καμμένου ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του από την κυβέρνηση και τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη!

Αφορμή της δήλωσης του Δημήτρη Καμμένου, ήταν οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,στις οποίες χρησιμοποίησε μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Ζουράρις σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Οι δηλώσεις Ζουράρι

Οι εμπρηστικές  δηλώσεις Κώστα Ζουράρι έγιναν στην εκπομπή «Τα παιδιά της πιάτσας» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

Ο υφυπουργός Παιδείας, παράφρασε ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού. «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», είπε γελώντας

Ωστόσο ο , Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: «Ποιος τον γ@@άει τον Άρη;».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here