Χαρίτσης: Κλόπιραιτ από διαφήμιση καλλυντικών η καμπάνια 32 εκ. για τον τουρισμού-Κατασπατάληση δημόσιου χρήματος και διεθνής διασυρμός της χώρας με ευθύνη Μητσοτάκη

Για «κλοπιράιτ» της καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό από εταιρεία καλλυντικών, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Χαρίτσης, μια καμπάνια που ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία και στοίχισε 32 εκ. ευρώ.  Ο κ. Χαρίτσης μιλά για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, επιστροφή στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας και διεθνή διασυρμό της χώρας με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χαρίτση:

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το «μεγαλειώδες» project του για τον ελληνικό τουρισμό.Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!

Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here