Μπαλού: Ο Τζήμερος είναι ένα υστερικό φασιστοειδές

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Έσκισε για άλλη μια φορά τις αφίσες που οι εργαζόμενοι έχουν κολλήσει στον χώρο εργασίας τους, διότι το Υπουργείο Εργασίας είναι χώρος εργασίας για τους υπαλλήλους, στον οποίο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Έσκισε για άλλη μια φορά όπως κάνει πάντα, όπου βρίσκει ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις τις σκίζει. Διότι στην ουσία είναι ακριβώς εχθρός κάθε λαϊκού αγώνα των εργαζομένων», ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Μπαλού για τον κ. Τζήμερο και πρόσθεσε:

«Εμείς λοιπόν υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε αυτές τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να μιλάμε για την απεργία που έχουμε στις 17 του μήνα. Σε αυτή μας την παρέμβαση, γιατί σκίζει τις αφίσες, ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα, και έσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε και μια και δυο φορές.. Μου επιτέθηκε. Είναι, επιτρέψτε μου, και δειλία να μην το παραδέχεται. Το είδαν όλοι ότι με χτύπησε κανονικά. Αλλά τέτοιοι είναι νομίζω με αυτές τις συμπεριφορές…».

Απαντώντας στον κ. Τζήμερο, ο οποίος ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το βίντεο, καθώς καταγράφεται η συνεδρίαση, η κ. Μπαλού, δήλωσε:

«Ας δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε. Είμαι η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος του ΚΚΕ. Αυτό είναι που κάνει τον λόγο μου καθαρό και έντιμο και όλοι οι άλλοι που είδαν μέσα τα γεγονότα. Το Περιφερειακό Συμβούλιο απέβαλε για αυτή του τη συμπεριφορά τον Τζήμερο. Νομίζουμε λοιπόν ότι αυτό είναι το ποιόν του συγκεκριμένου, αυτά τα φαινόμενα φυσικά απαντιώνται με τη συμμετοχή των εργαζομένων στους αγώνες, γιατί Τζήμεροι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν και να τρομοκρατήσουν και να εμποδίσουν αγώνες και την ελεύθερη έκφραση. Και γι’ αυτό επιτρέψτε μου να καλέσω και τους εργαζόμενους στις 17 του μήνα να έχουν μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here