Αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ για το τροχαίο με την Porsche ζητούν συγγενείς θυμάτων

Aποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου για το θανατηφόρο τροχαίο με την Porsche που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, η Porsche την οποία οδηγούσε ο γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο Honda Civic της οικογένειας Πατμάνογλου που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, στην αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η οικογένεια Πατμάνογλου ζητεί  από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, τους κληρονόμους του θανόντος οδηγού και την ασφαλιστική εταιρεία, αποζημίωση για ψυχική οδύνη και τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο.

 

Την ίδια στιγμή, η δικογραφία της υπόθεσης έχει σταλεί στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here