Απίστευτο: Εμφανίσθηκε, εξαντλημένη η μάνα που είχε χαθεί για 20 μέρες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς της Ιωάννας Χατζημανωλάκη, όταν μετά από 20 μέρες εξαφάνισης κι ενώ είχαν πλέον να απελπίζονται πως θα την βρούν ζωντανή, την είδαν ξαφνικά μπροστά τους, όταν ξαφνικά μέσα στην νύχτα, άκουσαν χτύπο στη πόρτα, την άνοιξαν κι είδαν μπροστά τους την ταλαιπωρημένη Ιωάννα. 

Η 28χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι της αδελφής της κι έπεσε στην αγκαλιά της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Του είπε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. .

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.

Η αδελφή της, Αναστασία Χατζημανωλάκη αποκάλυψε πως η 29χρονη δεν έχει πάει ακόμη στο σπίτι της, ούτε έχει δει τα παιδιά της. Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να μην την πιέζουν και να της δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται. «Ήρθε σε εμένα γιατί δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της. Δεν τη ρώτησα για ποιο λόγο ήταν εξαφανισμένη όλες αυτές τις μέρες γιατί δεν ήθελα να την πιέσω ψυχολογικά, άλλωστε ήταν τόσο καταβεβλημένη που δεν ήταν σε θέση να μας πει πολλά. Τα παιδιά της έχουν ενημερωθεί ότι η μητέρα τους βρέθηκε και είναι καλά, έχουν χαρεί πολύ αλλά δεν την έχουν δει ακόμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της αλλά το σημαντικό για μένα είναι ότι γύρισε κοντά μας ζωντανή και θα τη βοηθήσουμε πολύ να ξαναγίνει καλά».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here