Απάντηση-ντροπή από Χρυσοχοΐδη καλύπτει πλήρως τις αγριότητες και τους εξευτελισμούς πολιτών από τα ΜΑΤ-Προσβάλει το δημόσιο αίσθημα και τη κοινή λογική

Με μια απάντηση-ντροπή, που προκαλεί το δημοσιο αίσθημα και τη κοινή λογική, επιχειρεί να απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης στην κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ για την άγρια αστυνομική καταστολή, την αυθαιρεσία και τον εξευτελισμό συλληφθέντων, το βράδυ της Παρασκευής.

Στην ανακοίνωση το υπουργείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επιχειρεί να βγάλει… ψέμματα και fake news τα όσα παρακολούθησε όλη η Ελλάδα μέσω εκατοντάδων φωτογραφιών και βίντεο από τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια μικροεπεισοδίων μετά το τέλος της πορείας μνήμης για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Όχι μόνο ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ακραία καταστολή, αλλά, εμμέσως πλην σαφώς συγχαίρει τη βίαιη στάση των ΜΑΤ αναφέροντας ότι «αυτή η κυβέρνηση και η αστυνομία πρέπει να βάλουν ένα τέλος».

Το υπουργείο, ακόμη, υποστηρίζει ότι «οι άντρες των ΜΑΤ δεν “εξευτέλισαν διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας”, συνέλαβαν υπεύθυνους για επιθέσεις στο κέντρο των Εξαρχείων, με τις μολότοφ και τις πέτρες στα χέρια. Η διαδήλωση άλλωστε είχε τελειώσει περίπου 2 ώρες πριν».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here