Αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ: Υποχρέωση κι όχι εκφοβισμός τα τηλεφωνήματα στους βουλευτές

Λίγη ώρα μετά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχρηστόπουλου, ότι δεχεται απειλητικά μηνύματα και μετά την αποκάλυψη ότι στελέχη της ΝΔ έχουν σ΄τησει επιχείρηση εκφοβισμού και επειλών κατά βολευτων των ΑΝΕΛ και όχι μόνο, που θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, ο ανκεδιήγητος Κώστας Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, αφού πρώτα τα έβαλε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο η οποία δεν έκανε τη χάρη στον κ. Μητσοτάκη να συρθεί στα υπόγεια της ακροδεξιάς συνωμοσιολογίας στα οποία έχει κατέβει η ΝΔ, στη συνέχεια, ανέφερε πως τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές δεν είναι εκφοβισμός αλλά υποχρέωση!!!  

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον News 24/7  δήλωσε πως “το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός”. “Δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι υποχρέωση” τόνισε, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει υπ’ όψιν του το συγκεκριμένο μήνυμα.

“Επί της αρχής όμως”, είπε, “το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό”.

Ο Κώστας Κυρανάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών στο σύνολό της, άφησε όμως ανοιχτό το εάν η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει ή θα καταψηφίσει και το Πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here