Αλλεπάλληλες γκάφες Μητσοτάκη: Δεν έχω κοινωνικές και φιλικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη!-Επιβεβαιώνει, διαψεύδοντας την κατάργηση επιδομάτων!

Δριμεία επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως «εξέπληξε κάποιους ο κ. Τσίπρας για την αγάπη για την καρέκλα». Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι διέλυσε τη μεσαία τάξη, ενώ αναφορικά με την οικονομία ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως τα επιτόκια μας, σε σύγκριση με τα γερμανικά είναι πολύ υψηλά. Εφτασε ωστόσο στο σημείο, να διαψεύσει και πάλι τον ίδιο τον εαυτό του, λέγοντας ότι δεν έχει κοινωνικές και φιλικές σχέσεις αλλά απλά τυπικές, όταν ολοι γνωρίζουν ή έχουν δει τον θερμό εναγκαλισμό του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μητσοτάκη όταν απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Σχετικά με το θέμα του δώρου Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως ποτέ δεν είπε ότι το θα κόψει και ότι όλο το θέμα που προέκυψε ήταν fake news. «Είπα ότι είμαι απέναντι στην επιδοματική πολιτική». Μα ακριβώς με αυτή του τη φράση, επιβεβαιώνει ότι σκοπός του είναι η κατάργηση δώρων και επιδομάτων!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA ο αρχηγός της αξιωματικής και στο ερώτημα αν το κλίμα αισιοδοξίας υφίσταται επειδή υπάρχει κλίμα αλλαγής ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Σε μεγάλο βαθμό και δεν το λέω μόνο εγώ».

Ερωτηθείς για τα όσα είπε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της Ν.Δ. δήλωσε πως «ο κ. Μαρινάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και κάνει μια βαριά καταγγελία ότι ο κ. Παπππάς, εκ μέρους του κ. Τσίπρα του ζήτησε να δώσει λεφτά στον κ. Καλογρίτσα για να φτιάξει ένα «ΣΥΡΙΖΟκάναλο»».

«Εγώ θα είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη», τόνισε και ανέφερε πως έχει τυπικές σχέσεις με τον επιχειρηματία. «Δεν έχω κοινωνικές ούτε φιλικές επαφές με τον κ. Μαρινάκη», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον, εκτόξευσε βέλη κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τονίζοντας πως «πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται ο Νίκος Παππάς».

Η ατζέντα είναι όλα στο βούρκο, συνεχής απαξίωση της πολιτικής. Είναι ατζέντα της Χρυσής Αυγής αυτή.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «πάνω στο υπαρκτό σκάνδαλο η δικαιοσύνη δεν έχει κινηθεί, αλλά έχει γίνει μια πολιτική σκευωρία. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη».

Παράλληλα, τη χαρακτήρισε ως μια «ενορχηστρωμένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων».

«Απορρίπτω οποιασδήποτε μορφής φυσική ή φραστική βία. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι οργισμένος», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί αυτή η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή».

«Στο βασικό επιχείρημα γιατί δώσαμε γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες, ο κ. Τσίπρας δεν έχει απαντήσει ποτέ. Περιμένω ακόμα τον κ. Τσίπρα και τους βουλευτές του να τα εξηγήσουν αυτά στη Β. Ελλάδα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε «εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μετριάσω τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας».

Παράλληλα, τόνισε πως «αυθεντική Μακεδονία είναι η δική μας Μακεδονία», επισημαίνοντας πως «θα κάνουμε μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια για να υποστηρίξουμε τη Μακεδονία. Θα αγωνιστούμε να κατοχυρώσουμε τα ελληνικά προϊόντα, να κατοχυρώσουν τα σήματά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες το νέο μουσείο της Βεργίνας. Θα ήθελα να είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε όλο το κόσμο το μεγαλείο του μακεδονικού πολιτισμού».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here