Βασιλειάδης κατά Σαββίδη για την εισβολή με όπλο -Είμαστε έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ακόμη και της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά τα απαράδεκτα έκτροπα της Τούμπας, με επίσημη τοποθέτησή του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

O υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι η Πολιτεία, σε συνεννόηση με την UEFA, είναι πανέτοιμη για να πάρει «δύσκολες αποφάσεις».

Επίσης στη δήλωσή του κάνει λόγο για «παράγοντες που μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους», εννοώντας προφανώς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, οι φωτογραφίες του οποίου με το πιστόλι έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Αναλυτικά, η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here