Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε τον γραμματέα της σπουδάζουσας Ν. ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το αυτοκίνητό του-«Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει»

Παρέμβαση στο πλαίσιο των δράσεων για τον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου από το Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς(σπουδάζουσα Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ). συγκεκριμένα φοιτητές και φοιτήτριες από την Αθήνα κόλλησαν χάρτινα πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ με συνθήματα. «Η απάντηση στη δράση αυτή ήταν η παράνομη προσαγωγή του συντρόφου μας Ε.Λ. σταματώντας τον ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Bloco ΑΕΙ-ΤΕΙ:

Σήμερα Πέμπτη 14/11 ως BLOCΟ κάναμε έναν ακτιβισμό με αφορμή τόσο τα γεγονότα καταστολής την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ όσο και εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα φοιτητές και φοιτήτριες από την Αθήνα κολλήσαμε χάρτινα πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Όπως οι φοιτητές και οι φοιτήτριες το ’73 έγραφαν συνθήματα στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία για να δει όλος ο λαός ότι ο αντιδικτατορικός αγώνας συνεχίζεται με μπροστάρηδες τους νέους και τις νέες, έτσι κι εμείς θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη για άλλη μια φορά την εναντίωση μας στην καταστολή (με χημικά και ξύλο), την οποία βιώσαμε την Δευτέρα 11/11 μέσα κι έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όλοι και όλες πρέπει να γνωρίζουν αυτό που πραγματικά συνέβη την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ.

Η απάντηση στη δράση αυτή ήταν η παράνομη προσαγωγή του συντρόφου μας Ε.Λ. σταματώντας τον ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη προσαγωγή του Ε.Λ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετεί την πιο ακραία πολιτική «μηδενικής ανοχής» που εφάρμοσαν κατά το παρελθόν απολυταρχικά καθεστώτα. Την πολιτική αυτή προσπαθεί να την πλασάρει ως την νέα «κανονικότητα». Είναι, πλέον, φανερό ότι η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει κλίμα φόβου και τρομοκρατίας για να καταστείλει το φοιτητικό κίνημα.

ΛΑΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here