Breaking Bad για το παιδί τους; -Για εμπόριο χασίς εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι αντρόγυνο Αλβανών στο Περιστέρι -30.000 ευρώ το συμβόλαιο θανάτου

Διαλευκάνθηκε ο φόνος ζεύγους Αλβανών (μπροστά στα παιδιά τους) με μια σφαίρα στο κεφάλι  τον περασμένο Φλεβάρη στο Περιστέρι. Συνελήφθησαν ήδη τέσσερεις και αναζητείται πέμπτος -δύο Έλληνες,  οι υπόλοιποι Αλβανοί.

Φαίνεται πως ο άτυχος άνδρας ειχε αναμιχθεί σε καλλιέργεια καννάβεως για παραγωγή χασίς -ίσως όμως για να στηρίξει οικονομικά τον γιο του που είχε ειδικά κινητικά ζητήματα και όχι επειδή ήταν ο «κλασικός» έμπορος ναρκωτικών

Ο 55χρονος δούλευε σαν οικοδόμος. Πιθανόν να αναμίχθηκε σε κύκλωμα ναρκωτικών όταν έμενε στην επαρχία και συγκεκριμένα σε καλλιέργεια καννάβεως πιθανόν στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δολοφόνοι είχαν «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 30.000 ευρώ για τα  θύματά τους, αν και πολλοί εκτιμούν ότι το ποσό είναι υπερβολικό και ίσως είχαν «αναλάβει» και άλλα «ξεκαθαρίσματα» για τα οποία εύλογα αρνούνται να δώσουν στοιχεία -η κρίση έχει «ρίξει» τις τιμές ακόμα και στις εκτελέσεις. (Εκτός κι αν οι Έλληνες εκτελεστές βέβαια παίρνουν πιο πολλά από τους ξένους, αυτό δεν το γνωρίζουμε….).

Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας τους 53χρονου οικοδόμου και της 50χρονης  συζύγου του έχουν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες και ένας Αλβανός.  Εντολείς που θα πλήρωναν τους τρεις θεωρούνται δύο Αλβανοί. Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι τέσσερις από τους πέντε και εξακολουθεί να αναζητείται ένας 53χρονος Αλβανός.

Τι είχε συμβει το Φλεβάρη

Οι τρεις εκτελεστές μπήκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους στο διαμέρισμα των θυμάτων  στις 2 τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου. Αφού κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού άρχισαν να ζητούν από τον 53χρονο και την 50χρονη γυναίκα του στα αλβανικά  «τα λεφτά», όπως  φερεται να ανεφερε η 19χρονη κόρη του ζευγαριού. Η κόρη βρισκόταν στο δωμάτιό της εξάλλου απ΄ό,τι είπε και μάλλον δεν βγήκε καθόλου, το δε συμβαν δεν κράτησε πάνω από 8-10 λεπτά. Τον 28χρονο γιο όμως τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ίσως για να πιέσουν τους γονείς να «μιλήσουν» και να πουν πού ειχαν «τα χρήματα». Φαίνεται ομως πως ο πατέρας ήταν αποφασισμένος να κρατήσει τα χρήματα για το παιδί του και δεν μίλησε. Οι γειτονες άκουσαν τις φωνές του αγοριού και μετά πυροβολισμους. (Το αγόρι ειχε φωνάξει γιατί το είχαν μαχαιρώσει στο σαγόνι).

Οταν έφτασαν εκει αστυνομία και ασθενοφόρα, οι αστυνομικοί (σύμφωνα με πληροφορίες) βρήκαν 9.400 ευρώ κρυμμένα στην κουζίνα.

Η οικογένεια ζουσε εκεί από τριετίας.

Ο πατέρας και η μητέρα είχαν έρθει στην Ελλάδα προ 22 ετών και εκείνος απ΄όσο γνώριζαν οι γείτονες έκανε μεροκάματα κυρίως στην οικοδομή. Η μητέρα ήταν συνεχώς σπιτι για να φροντίζει τον γιο, που ήταν μεν 28 ετών, αλλά είχε κινητικά προβλήματα. Η κόρη πήγαινε στο λύκειο. Η οικογένεια δεν είχε πολλά – πολλά με τη γειτονιά και οι γείτονες γενικώς μιλούσαν για ήσυχους ανθρώπους που δεν ανοίγονταν πολύ και που δεν έδιναν όμως και  δικαιώματα. Έκαναν μια πολύ μετρημένη και διόλου προκλητική ζωή. Δεν είχαν εν ολίγοις το «προφίλ» εμπόρων ναρκωτικών.  Μετά από τους φόνους,  ο μεν γιος δυστυχώς κατέληξε σε ίδρυμα, η δε κόρη έφυγε για τη Γερμανία ρίχνοντας «μαύρη πέτρα»

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here