Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στη Κάλυμνο για τον 21χρονο σπουδαστή που βρέθηκε νεκρός-Το τραύμα στο κεφάλι παραπέμπει σε δολοφονία

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 21χρονου σπουδαστή από την Αθήνα, που βρέθηκε τελικά νεκρός στη Κάλυμνο, όπυο είχε πάει να επισκεφθεί τη μητέρα του. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, μεταβαίνει στο νησί για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίσθηκε το περασμένο Σάββατο ο άτυχος φοιτητής, καθώς και το τρόπο θανάτου του.

Ο 21χρονος, Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε, από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Έφερε στο σώμα του χτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο, ένα τραύμα που φέρει στο κεφάλι του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παραπέμπει σε σφαίρα.

Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι συνθήκες παραπέμπουν σε δολοφονία.
Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει την Κυριακή από τη Ρόδο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here